Børn, unge og familier

Velkommen i kirken til børn, unge og familier!

Det koster ikke noget at deltage i kirkens tilbud til børnefamilierne, men maden koster lidt.
Du kan læse mere ved at klikke på de understegede ord.

• For de mindste og deres forældre er der babysalmesang. Vi har 3 hold om året, som hver mødes 6 gange i kirken.
    Tilmelding er nødvendig til kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen, da der er rift om pladserne.

• For de lidt større er der De små synger, som er en musikalsk time for de 1-5 årige.
    Tilmelding er nødvendig til kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen, da der er rift om pladserne.

• Vores bud på den månedlige børnekirke kalder vi Godnathistorie. Det er for hele børnefamilien - og flere har en god tradition i at mødes med bedsteforældrene i kirken, da der efterfølgende er fællesspisning.
    Der er ingen tilmelding, mød blot op i kirken - der er plads og mad til alle:-)

• For første gang har vi inviteret Kirketeateret, som skal lave en forestillling om "Den barmhjertige samaritaner". Det bliver en munter og fin forestilling for hele børnefamilien.
    Vi lægger det som en Godnathistorie, og det sker onsdag den 7. marts kl. 17.15.

• Desuden er der bl.a. minikonfirmander, skole/kirke samarbejde, dåbsjubilæum, gudstjenester til børnehaver og skoler og selvfølgelig konfirmationsforberedelse - alt sammen for særlige målgrupper og alderstrin.
    Disse aktiviteter inviteres der til direkte til målgruppen.