Kunst- og kulturtur til Nyborg Slot

Torsdag den 14. september kl. 9.00-17.00

I en god, stor bus går årets tur først til landsbyen Asperup ved Båring Vig. Her begynder vi dagen med kunstnerbesøg hos billedkunstner Birgitte Thorlacius. Vi møder kunstneren og får lov at besøge værkstedet.
Samtidig er der mulighedfor en kort vandring i skulpturhaven med værker bl.a. af billedhugger Frede Troelsen i granit og træ.

Bagefter besøger vi Tvillingegården, en gammel bindingsværksgård, som nu er blevet et fristed for ældre, med højskoledage og koncerter mm. og drevet af 70 frivillige. Vi får en rundvisning og kan derefter nyde vores medbragte frokost. (Hverisær medbringer, hvad man har brug for).

Turen går nu videre til Nyborg. Her skal vi se Nyborg Slot og vi får en rundvisning og ser udstillingen om Christian III, reformationen og Nyborg som centrum for begivenhederne i 1536. – Desuden bliver der også en kort byvandring, hvor vi skal se Korsbrødregården og Nyborg Kirke, der har fået kors og glasmaleri af den kendte kirkekunstner Maja Lisa Engelhardt med livstræet som motiv.

Efter en oplevelsesrig dag nyder vi en kop kaffe med brød. Og vi er hjemme igen ca. kl. 17.00.

Turen inkl. entre og guidning og 2 x kaffe med brød koster 200 kr. som skal betales senest 7/9.
Bent Andreasen er turleder. Tilmelding og betaling sker til kirkekontoret.

Afgang kl. 9.00 fra Trinitatis Sognegård.