Aftensang

Aftensang i Trinitatis Kirke lørdag eftermiddag er et forløb på en halv times tid med sang- og musikindslag, refleksion og fællessalmer. Et forløb, der skaber rum til fordybelse og eftertanke i årets mørkeste tid.
Kirkens præster medvirker på skift med en kort refleksion over et valgt tema og kirkens korsangere synger for på fællessalmerne.

Aftensangen finder sted i kirkens kor og der afsluttes med et glas varm gløgg i våbenhuset.

Advents- og juletiden 2017

Lørdag den 18. november: Jakob Buur, violin; Asger Buur, cello og Birgitte Buur,orgel.

Lørdag den 25. november: Trinitatis Kirkes Børnekor; Lars Gregersen, dirigent og orgel.

Lørdag den 2. december: Trinitatis Kirkes Pigekor, Niels Erik Aggesen, dirigent og orgel med fredslyset fra Betlehem.

Lørdag den 9. december: Elever fra Den Kreative Skoles talentlinje.

Lørdag den 16. december: Taulov Kirkes kor; Dorthe Gade, dirigent.