Godnathistorie

- en stjernestund for hele familien

I løbet af året lægger vi små stjernestunder ind for børnefamilierne, når vi har Godnathistorie i kirken en gang om måneden og altid onsdage kl. 17.15.

Hver gang fortæller vi en af de bedste godnathistorier, og som oftest er det en af de spændende, gode og til tider lidt uhyggelige historier fra Biblen. Når kik-kassen er åbnet og temaet er slået an, så sætter vi os og godt til rette på puder og tæpper i kirken, tænder det store fortællelys og lytter til historien. Vi synger også altid sammen, men fortællingen står som det centrale.

Når vi har været i kirken i en halv times tid, går vi i Sognegården og spiser skøn pasta og kødsovs, lavet af gode frivillige kræfter.

Fortællingen og samværet i kirken er gratis, men maden koster kr. 20;- for voksne og børn spiser med gratis.

Første gang i den nye sæson: Onsdag den 6. september kl. 17.15

Godnathistorie med juleklip

Når vi indbyder til Godnathistorie i december måned, udvider vi den med juleklip og skifter pastaen ud med risengrød! Juleklip er så hyggeligt at være sammen om og svært at finde tid til selv derhjemme.

OBS! Onsdag den 7. december begynder vi allerede kl. 16.00.