Livets begivenheder

Trinitatis Kirke henvender sig til mennesker i alle aldre til hverdag og til fest. I kirken holdes dåb, konfirmation, bryllup og begravelser, hvor vi markerer de store dage og finder ord til at fortolke de allerstørste og vigtigste begivenheder i livet. Kirken er det sted, der kan rumme os, helt som dem vi er, både i sorg og glæde.

Hvad gør jeg?
Hvad skal jeg gøre, når mit barn skal døbes? Hvornår er der konfirmation? Hvad siger man egentlig ja til, når man bliver viet? Og hvad sker der, når nogen skal begraves?

Her får du svar på nogle af de mange spørgsmål, der dukker op i forbindelse med livets store begivenheder. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kirkekontor eller kirkens præster.