Børn, unge og familier

Velkommen i kirken til børn, unge og familier!

Det koster ikke noget at deltage i kirkens tilbud til børnefamilierne, men maden koster lidt.
Du kan læse mere ved at klikke på de understegede ord.

• For de mindste og deres forældre er der babysalmesang. Vi har 3 hold om året, som hver mødes 6 gange i kirken.
    Tilmelding er nødvendig til kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen, da der er rift om pladserne.

• For de lidt større er der De små synger, som er en musikalsk time for de 1-5 årige.
    Tilmelding er nødvendig til kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen, da der er rift om pladserne.

• Vores bud på den månedlige børnekirke kalder vi Godnathistorie. Det er for hele børnefamilien - og flere har en god tradition i at mødes med bedsteforældrene i kirken, da der efterfølgende er fællesspisning.
    Der er ingen tilmelding, mød blot op i kirken - der er plads og mad til alle:-)

• Desuden er der bl.a. minikonfirmander, skole/kirke samarbejde, dåbsjubilæum, gudstjenester til børnehaver og skoler og selvfølgelig konfirmationsforberedelse - alt sammen for særlige målgrupper og alderstrin.
    Disse aktiviteter inviteres der til direkte til målgruppen.