Babysalmesang

- man får så meget givet i kirkerummet!

Babysalmesang er for dig, der vil give dig selv og dit barn en stor oplevelse med fokus på sang og rytmik, nærvær og fællesskab.
Du og din baby får et fortroligt forhold til en række salmer og sange, som I kan tage med jer og bruge resten af livet. Babysalmesang kan være med til at stimulere barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling, musik kan berolige børn, så der er alle mulige gode grunde til at være med.
Vi har tre hold årligt og hvert hold mødes 6 gange. Det koster ikke noget at være med, men tilmelding er nødvendig.

Første tilbud begynder tirsdag den 20. august 2019 kl. 10.00
For spørgsmål eller tilmelding kontakt: kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen.
E-mail: kirku@trinitatis-kirke.dk eller mobil: 61 61 60 26


Andet tilbud begynder tirsdag den 21. januar 2020 kl. 10.00
For spørgsmål eller tilmelding kontakt: kirke- og kulturmedarbejder Bettina Jørgensen
E-mail: kk@trinitatis-kirke.dk eller mobil: 21 22 06 30


Tredje tilbud begynder tirsdag den 5. maj 2020 kl. 10.00
For spørgsmål eller tilmelding kontakt: kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen.
E-mail: kirku@trinitatis-kirke.dk eller mobil: 61 61 60 26

Det har andre mødre sagt..

"Salmesang har givet mig helt nye tanker omkring hvad kirken kan bruges til for mig og min familie. Det har givet os nogle dejlige minder og en tilknytning til kirken, hvor vores lille datter skal døbes." 
Sofies mor. 

"Babysalmesang i smukke Trinitatis er den skønneste sanseoplevelse for både store og små. Kan kun opfordre andre nybagte mødre til at skynde sig at melde sig til - klart det bedste tilbud i min barsel! Vi har været med 3 hold i træk, men nu kalder vuggestuen". 
Esthers mor. 

"Min lille pige og jeg kunne slet ikke være foruden babysalmesang. Det går lige i hjertet, når jeg kigger på min datter og ser hun er et stort smil, fordi det bare er så fantastisk at blive sunget for, danset med, prikke til sæbebobler eller gribe efter hånddukkerne, som også til stor glæde bliver taget frem". 
Annas mor. 

"Vi har været rigtig glade for at deltage i babysalmesang, da det har givet os en mase herlige oplevelser. Desuden har det været en fornøjelse at synge, danse og hygge med alle de andre babyer og dres mødre. Vi kan varmt anbefale babysalmesang til alle. som har lyst til et par timer i godt selskab" 
Isabellas mor. 

”At gå til babysalmesang har været et musikalsk åndehul, hvor kontakten og samværet mellem Benjamin og jeg har været det væsentlige, og derudover inspireret til musikalske stunder derhjemme. 
Trinitatis kirke danner en storslået ramme for disse dejlige musikalske oplevelser af nærvær og kontakt. 
Derudover har det været utroligt hyggeligt, at mødes med de andre forældre og børn. Nyde samværet i sangtimen, samt det sociale samvær samt erfaringsudveksling over en kop kaffe i Sognegården”. 
Benjamins mor.