Godnathistorie

- en stjernestund for hele familien

I løbet af året lægger vi små stjernestunder ind for børnefamilierne, når vi har Godnathistorie i kirken en gang om måneden og altid onsdage kl. 17.15.

Hver gang fortæller vi en af de bedste godnathistorier, og som oftest er det en af de spændende, gode og til tider lidt uhyggelige historier fra Biblen. Når kik-kassen er åbnet og temaet er slået an, så sætter vi os og godt til rette på puder og tæpper i kirken, tænder det store fortællelys og lytter til historien. Vi synger også altid sammen, men fortællingen står som det centrale.

Når vi har været i kirken i en halv times tid, går vi i Sognegården og spiser skøn pasta og kødsovs, lavet af gode frivillige kræfter.

Fortællingen og samværet i kirken er gratis, men maden koster kr. 20;- for voksne og børn spiser med gratis.

I 2019 starter vi op med Godnathistorie onsdag den 16. januar kl. 17.15.

I februar mødes vi den 20. februar kl. 17.15 til Godnathistorie i kirken.

Følg med på facebook, kirkebladet og her på siden for at følge med i, hvornår vi har Godnathistorie. Du kan også skrive til Lisbet M. Larsen, for at komme med på maillisten og få direkte besked.  kirku@trinitatis-kirke.dk