Kor og koncerter

I Trinitatis Kirke har musiklivet gennem årtier været prioriteret højt. Det er således muligt hvert år at opleve en række koncerter af høj kvalitet med hovedvægten lagt på den klassiske musik.

Ikke mindst det historiske hovedorgels bemærkelsesværdige kvalitet og klanglige mangfoldighed gør det muligt på smukkeste vis at præsentere orgelværker af barokkens og romantikkens store komponister. Dette – kombineret med det klassisk barokke kirkerums gennemførte akustik - påskønnes af såvel udøvende musikere som tilhørere.

Hvert år tilbydes også en række smukke korkoncerter opført af såvel professionelle gæstekor som Trinitatis kirkes eget Pigekor, der også synger på et højt niveau. Pigekoret har eksisteret i 25 år under kyndig ledelse af organist og kantor Niels Erik Aggesen.

Også ved søndagens gudstjenester og særlige musikgudstjenester udgør Pigekoret et naturligt og væsentligt grundlag for musiklivet.

Samarbejde udgør også et væsentligt grundlag for kirkens musikliv. Flere af kirkens koncerter arrangeres i samarbejde med Fredericia Musikforening og lokale musikere og sangere fra bl.a. Musicalakademiet. Den Kreative Skole medvirker gerne ved Aftensang og musikgudstjenester.

Læs om vores kommende koncerter.

Læs om vores tre forskellige kor.

Læs om cd udgivelserne.

 

Koncerter

05jul kl. 19:00

Koncerter 5.-6. juli

Vi markerer 5.-6. juli fejringen i Trinitatis med tre koncerter.

Torsdag den 5. juli …

05jul kl. 19:00
06jul kl. 09:30

Morgensang

Morgensang

Carsten Corda Pedersen, guitar

Vibeke Højlund, sanger

6. juli-festdagen …

06jul kl. 09:30
06jul kl. 21:30

6. juliaftenskoncert

Trinitatis Kirkes Pigekor 25 år

Niels Erik Aggesen, dirigent og orgel
Danske …

06jul kl. 21:30
09aug kl. 20:00

Sommerkoncert

Trinitatis Kirke får atter besøg af Kiev Kammerkor, som led i korets Danmarkstourné.
D …

09aug kl. 20:00