Koncerter i et jubilæumsår

Fredericia Musikforenings Orkester,
Cantemuskoret,Vejle
Haderslev Lærerkor
Mandagskoret, Fredericia med sangsolister Iben Silberg og Andreas Pilegaard Winther.
Anne Cathrine Kielland Lunde, dirigent

Billetter á 150 kr. Studerende og unge under 18 år á 100 kr.

Købes på Fredericia Bibliotek, Tøjhusmusset, www.fredericiabyorkester.dk eller www. billetten.dk

Billetkøb i forsalg anbefales, men der er også billetsalg ved indgangen.

OM KONCERTEN:
Fredericia Byorkester opfører under ledelse af Anne Cathrine Kielland Lund sammen med en række - til lejligheden sammenbragte kor - Brahms Requiem ved fire koncerter i i slutningen af november. Koncerterne er Fredericia Byorkesters bidrag til 500-året for reformationen.

Koncertrækken indledes i Trinitatis Kirke søndag den 26. november kl. 16.00 og gentages tirsdag den 28. november kl. 20.00. Derefter i Christiansfeld og i Vejle d. 3. december.
Brahms Requiem blev komponeret i 1867 - altså 350 år efter reformationen - og stilen i musikken er en slags 1800-tals opdatering af barokmusikken.
I Brahms version blev hans requiem til en messe for de levende, ikke for de døde. Et gribende og storslået korværk til glæde, trøst og håb.

Advents- og julekoncert - Trinitatis Kirkes Pigekor 25 års jubilæum

Søndag den 3. december kl. 16.00

Trinitatis Kirkes Pigekor
Niels Erik Aggesen, dirigent og orgel

OM KONCERTEN:
Julemåneden indledes med den traditionelle advents- og julekoncert i Trinitatis Kirke. I forbindelse med koncerten markeres pigekorets 25 års jubilæum.

Pigekoret blev stiftet af Niels Erik Aggesen i 1992 og har gennem årene udvikletsig til et ambitiøst og velsyngende kor.