Kunstudstillinger i Sognegården

Sognets kunstudvalg viser hvert år et par spændende udstillinger.

Vores mål er såvel at vise kunstnere, der arbejder med livsnære emner samt give mulighed for, at nogle gode lokale kunstnere kan vise deres arbejder. Udstillingen er i den store mødesal og kan ses ved arrangementer og i øvrigt når Sognegården er åben, dog ikke mandag og fredag, og i weekenden kun ved møder og arrangementer.

 

Efterårsudstilling 2018 fra 28. september til 15. december

Kunstneren Dorthe Christensen, der arbejder med maleri, tegning og grafik, fortæller om sine værker, at motiverne for det meste er noget fra naturen. For øjeblikket arbejder hun mest med grafik og afprøver forskellige teknikker og udtryk. Hun har udstillet mange steder i Danmark og i udlandet og også deltaget på censurerede udstillinger. Siden 2001 har hun tegnet det årlige "Fredericia Klip" for Museerne i Fredericia. Det seneste, fra 2018, var med motiver fra Trinitatis Kirke.

Udstillingen åbner fredag den 28. september kl.16.45.

 

 

Forårsudstilling 2019 fra 25. januar til 1. maj

Fredag den 25. jan. kl. 16.45 åbner vi en ny udstilling med Birgitte Thorlacius og Frede Troelsen, der udstiller grafik, maleri og skulptur.

Birgitte Thorlacius henter hovedsageligt sin inspiration i den omgivende natur til sine raderinger, grafik og malerier. Hendes afdøde ægtefælle Frede Troelsen arbejdede hovedsageligt som billedhugger, men også med maleri. For ham var tegn, symboler og form det afgørende.