Litteratur og film til debat

Har man læst en bog eller set en film, som har påvirket ens følelser og tanker, kan man savne at få en god snak med andre om, hvad det var, der gjorde så stort indtryk. Det kan omvendt også være, at der var ting, man ikke forstod og derfor gerne vil høre om andres oplevelse af.

I den kommende sæson mødes vi 6 tirsdage kl. 19.30 – 21.30 for at debattere romaner, noveller og film.

I reglen er det en af deltagerne, som har valgt bogen og kommer medet oplæg til samtalen – men det er ikke noget krav for at komme og være med. Enkelte gange samarbejde med Fredericia Bibliotek om at invitere en forfatter til at komme og holde foredrag om sin bog (se nedenfor).

Bøgerne vil blive lånt hjem via Fredericia Bibliotek og kan afhentes i Trinitatis Sognegård.

Elli Krog Foldager leder aftenerne, hvor der også er tid til kaffepause og samtale ved bordene. Det er gratis at deltage. Kaffen koster kr. 20.

Litteraturaftener i samarbejde med Fredericia Bibliotek

I løbet af året samarbejder vi med Fredericia Bibliotek om større litteratur arrangementer:

Fredag den 1. september kl. 17.00-19.30 Litterær baggårdsvandring

Fem baggårde, deriblandt Trinitatis Sognegård, sætter scenen for en fortolkning af begrebet "overgange", som er overskriften til Trekantens festuge. Fem forskellige forfattere bliver placeret i indre by; og med en litteraturguide ved hånden nås alle 5 baggårde - enkelte med forplejning

Turen starter kl. 17.00 foran Fredericia Bibliotek og slutter i baggården ved Billunds Boghandel kl. 19.30.

Deltagelse er gratis, men der er brug for en printet billet, som kan printes fra den 17. juli på Fredericia Biblioteks hjemmeside eller afhentes i Bibliotekets Velkomstcenter

Tirsdag den 13. marts kl. 19.30 i Trinitatis Sognegård

Forfatter og journalist Mich Vraa fortæller om sin seneste roman Haabet, der tager fat i problematikken omkring den danske overklasses rolle i den grusomme behandling af slaverne på De vestindiske øer.

Billetter kan købes på Fredericia Bibliotek til kr. 50,- inkl. kaffe.