Sommertur

Sommertur til Fanø

Tirsdag den 18. Juni

Afgang fra Trinitatis Sognegård kl. 10.30

Sommerturen går i år til dejlige Fanø, hvor vi på vej til Sønderho stopper op og spiser den medbragte mad i det fri.

I Sønderho, der i 1750 -1850 var den dominerende søfartsby på den jyske vestkyst og i dag er kendt for sine charmerende gamle huse og kringlede gader,  besøger vi Sønderho Kirke, som er den kirke i Danmark, der har flest kirkeskibe - 15 i alt.

Turen tilbage til Nordby kører vi langs stranden, hvor en af øboerne fortæller om strandvinding og skibbrud og “mahognikrigen”. Inden vi drikker kaffe i hyggelige omgivelser, skal vi også høre lidt om de mange rester af Atlantvoldens bunkere, som stadig ligger strøet ud over kysten. Vi regner med at være tilbage i Fredericia kl. 18.30.

Turleder: Elli Krog Foldager.

Turen koster kr. 150,- per person inkl. entre og eftermiddagskaffe. Bindende tilmelding sker ved betaling på Trinitatis Kirkekontor, Danmarksgade 61, senest 14 dage før.

OBS! I år be’r vi om, at deltagerne selv medbringer madpakke til frokost. Vi sørger for vand og service.