Torsdagscafé

Hver torsdag kl. 10.00 - 11.30

Hør, hvor var du henne i torsdags?

Svaret til det spørgsmål er selvfølgeligt:

”Jeg var i TORSDAGSCAFEEN nede i Trinitatis Sognegård, og hvor er det dejligt du spørger, for nu skal du bare høre!”

Torsdagscafeen er et åbent mødested for både kvinder og mænd, hvor sognegården danner den fysiske ramme om cafeen. Det, der kendetegner torsdagscafeen er samtale og samvær med hinanden.

I cafeen er der rig mulighed for at inspirere og lade dig inspirere.

Du kan nyde en kop kaffe med brød (á 20 kr.), få en god snak om stort og småt og have en hyggelig formiddag sammen med andre fra lokalområdet.

Hvis du vil strikke eller være aktiv med eget håndarbejde, læse eller spille - eller gøre noget helt andet, kan du det. Oplæsning af udvalgt litteratur og højskolesangbogen er også tilbagevendende i cafeen.

En gang i måneden vil der være en kort livsfortælling fra en af byens lokale, der kan skabe grobund for at spørge hinanden ”Husker du det?”.

Herudover vil der også, en gang i måneden, være mulighed for at blive kreativt inspireret, når vi inviterer en gæst, der vil fortælle om og vise lidt af det, de mestrer af håndværk.

Torsdagscafeen er for dig! Du bliver mødt, som den du er og vi glæder os meget til at hilse på dig.

Så måske det, når du i fremtiden bliver spurgt til, hvor du var henne i torsdags, vil være en af dine cafevenner, der savnede dig og lige præcist dit selskab i sognegården.

Har du spørgsmål eller vil du høre lidt nærmere til torsdagscafeen, er du velkommen til at kontakte:

kirke-og kulturmedarbejder Hanne Korsbech på mobil 21 22 06 30 eller mail kk@trinitatis-kirke.dk eller kigge ind i sognegården og få en folder om caféen.

Kirketaxa kan benyttes.