Du er her: 
torsdag17dec2020

Torsdagscafé i Trinitatis

torsdag17dec2020 kl. 10:00 - 11:30

I torsdagscaféen sørger vi for, at alle de gældende krav og restriktioner i forbindelse med bekæmpelse af-og beskyttelse mod Covid19, gør sig gældende, så vi alle stadig oplever caféen som et trygt værested.

Vi holder afstand, alle bærer mundbind ved bevægelse rundt i huset og alle mad/drikkevarer håndteres ligeledes, ved anretning og servering, med mundbind og handsker. Vi undlader at synge lige nu, men hører istedet dejlig indspillet musik og sang.

Torsdagscafeen er et åbent mødested for både kvinder og mænd, hvor sognegården danner den fysiske ramme om cafeen. Det, der kendetegner torsdagscafeen er samtale og samvær med hinanden.

I cafeen er der rig mulighed for at inspirere og lade dig inspirere.

Du kan nyde en kop kaffe med brød (á 20 kr.), få en god snak om stort og småt og have en hyggelig formiddag sammen med andre fra lokalområdet.

Hvis du vil strikke eller være aktiv med eget håndarbejde, læse eller spille - eller gøre noget helt andet, kan du det. Oplæsning af udvalgt litteratur og højskolesangbogen er også tilbagevendende i cafeen.

En gang i måneden vil der være en kort livsfortælling fra en af byens lokale, der kan skabe grobund for at spørge hinanden ”Husker du det?”.

Herudover vil der også, en gang i måneden, være mulighed for at blive kreativt inspireret, når vi inviterer en gæst, der vil fortælle om og vise lidt af det, de mestrer af håndværk.

Torsdagscafeen er for dig! Du bliver mødt, som den du er og vi glæder os meget til at hilse på dig.

Har du spørgsmål eller vil du høre lidt nærmere til torsdagscafeen, er du velkommen til at kontakte kirke-og kulturmedarbejder Hanne Korsbech på mobil 21 22 06 30, eller kigge ind i sognegården