Aftensang

Aftensang i Trinitatis Kirke lørdage kl. 16.00-16.30 i november- december

”Aftensangen” er et forløb over ca. 30 minutter med sang- og musikindslag, refleksion og fællesalmer til kirkeåret og årstiden.  Et forløb, der skaber rum til fordybelse og eftertanke i årets mørkeste tid. Kirkens præster medvirker på skift med en kort refleksion over et valgt tema og kirkens korsangere synger for på fællessalmerne med Niels Erik Aggesen eller Dennis Fick ved orglet. Derudover er der forskellige lokale medvirkende.

Aftensangen foregår i kirkens kor og der afsluttes med et glas gløgg i kirkens våbenhus.

Lørdag d. 16. november     Solister fra Trinitatis Kirkes Pigekor

Lørdag d. 23. november     NOTA-koret; Århus; Dennis Fick, dirigent

Lørdag d. 30. november     Korsangere fra Trinitatis Kirkes Pige- og Juniorpigekor - med fredslyset fra                                            Betlehem

Lørdag d. 7. december       Hannerup Kirkes Børne- og Ungdomskor; Tanja Christiansen, dirigent og                                              orgel