Aftensang

Aftensang i Trinitatis Kirke lørdag eftermiddag er et forløb på en halv times tid med sang- og musikindslag, refleksion og fællessalmer. Et forløb, der skaber rum til fordybelse og eftertanke i årets mørkeste tid.
Kirkens præster medvirker på skift med en kort refleksion over et valgt tema og kirkens korsangere synger for på fællessalmerne.

Aftensangen finder sted i kirkens kor og der afsluttes med et glas varm gløgg i våbenhuset.

Advents- og juletiden 2018

Datoerne for aftensangene i adventstiden 2018:

Lørdag d. 17. november     Erritsøe Kirkes Børnekor og Birgitte Krogsgaard, dirigent

Lørdag d. 24. november     Trinitatis Kirkes Børnekor

Lørdag d. 1. december       Trinitatis Kirkes Pigekor - med fredslyset fra Betlehem

Lørdag d. 8. december       Trinitatis Kirkes Juniorpigekor

Lørdag d. 15. december     Den Danske Salmeduo; Christian Wurst, saxofon og