Aftensang

Aftensang i Trinitatis Kirke - hver lørdag kl. 16.00-16.30 frem til jul.

Helt frem til jul er der Aftensang i Trinitatis Kirke hver lørdag eftermiddag kl. 16.00. Det fortsætter helt frem til sidste lørdag inden jul d. 21. december.

”Aftensangen” er et forløb over ca. 30 minutter med sang- og musikindslag, refleksion og fællesalmer til kirkeåret og årstiden.  Et forløb, der skaber rum til fordybelse og eftertanke i årets mørkeste tid. Kirkens præster medvirker på skift med en kort refleksion over et valgt tema og kirkens korsangere synger for på fællessalmerne med Niels Erik Aggesen eller Dennis Fick ved orglet.

Derudover er der forskellige medvirkende. Ud over kirkens kor og korsangere medvirker blandt andre NOTA-koret, Hannerup Kirkes Børne- og ungdomskor og de to guitarister Agata og Andrzej Blausz. Aftenssangrækken afsluttes d. 21. december med koret fra Sct. Michaelis Kirke og organist Jens Ole Jespersen.

Aftensangen foregår i kirkens, kor og der afsluttes med et glas varm gløgg i kirkens våbenhus.

Lørdag d. 16. november     Solister fra Trinitatis Kirkes Pigekor

Lørdag d. 23. november     NOTA-koret; Århus; Dennis Fick, dirigent

Lørdag d. 30. november    Niels Erik Aggesen, orgel - spiller advents- og julemusik for orgel

- Med fredslyset fra Betlehem