Plejehjemsgudstjeneste

Den sidste tirsdag i måneden holder vi gudstjeneste på Plejecenteret Hybyhus kl. 14.15.

Gudstjenesterne er både for stedets beboere og deres pårørende og de af områdets beboere, som har svært ved at komme til søndagens gudstjenester i Trinitatis kirke.

Gudstjenesten er lidt kortere i sin form, med kendte salmer og altid med mulighed for altergang. Bagefter er der kaffe med kage og tid til en hyggelig snak rundt om bordet. Kaffen er gratis.

Bor du på Hybyhus, så sig gerne til hjælperne på din afdeling, at du ønsker at komme ned til gudstjenesten. Vores Kirke- og kulturmedarbejdere Bettina Jørgensen og Lisbet Møller Larsen kommer også rundt i huset og hjælper deltagerne med at komme ned i salen, hvor gudstjenesten altid holdes.

Kommer du ude fra, er det muligt at bruge vores kirketaxi. Den bestilles på tlf. 75 50 34 11

Husk! Ved bestilling at nævne, at det er kirketaxa. Det koster kr. 20,- per person.

Gudstjenester Hybyhus vinter 2019

Tirsdag den 22. jan.     kl. 14.30